Retreat Σαββατοκύριακου με τον Κένπο Τσέρινγκ

RETREAT ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

‘ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ’

Οδηγίες κλειδιά διαλογισμού Shamata & Vipashyana

2, 3, & 4  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

ΕίμΑυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι khenpo-2018lg-1-1.jpgαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσκεψη του αξιοσέβαστου Κένπο Τσέρινγκ στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο 2, 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2022. Ο αξιοσέβαστος Κένπο Τσέρινγκ θα δώσει οδηγίες κλειδιά για τον διαλογισμό της Σάματα (γαλήνια παραμονή) και της Βιπάσανα (βαθιά ενόραση). Οι συνεδρίες θα περιλαμβάνουν επεξηγήσεις διαλογισμού, διαλογισμό, καθώς και ερωτήσεις και απαντήσεις.

Οι διδασκαλίες θα δοθούν στα αγγλικά ενώ θα υπάρχει μετάφραση και στα ελληνικά.

Κατά την διάρκεια αυτού του retreat, ο αξιοσέβαστος Κένπο Τσέρινγκ θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τα στάδια του διαλογισμού και πώς να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια που δύνανται να εμφανιστούν κατά την διάρκεια του και που μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια στην πνευματική μας εξέλιξη.

Οι διδασκαλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στο Emmantina Hotel, Λεωφόρο Ποσειδώνος 33, 16675 Γλυφάδα και θα δοθούν στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση.

 

Βιογραφία του αξιοσέβαστου Κένπο Τσέρινγκ Σάμντρουπ

O αξιοσέβαστος Κένπο Τσέρινγκ Σάμντρουπ σπούδασε στο Ινστιτούτο Βουδιστικών Σπουδών Ναλάντα στην Ρούμτεκ στο Σικκίμ, όπου αποφοίτησε ως Ατσάρια και αργότερα στο KIBI Διεθνές Βουδιστικό Ινστιτούτο Κάρμαπα στο Νέο Δελχί, η Α.Α. ο Κάρμαπα και η Α.Α ο  Σάρμαπα, του έδωσαν τον τίτλο Κένπο (τίτλος για την ολοκλήρωση των υψηλότερων βουδιστικών σπουδών).

Ο Κένπο διορίστηκε για έξι χρόνια επικεφαλής στο βουδιστικό ινστιτούτο Shri Diwakar Vihara ενώ για αρκετά χρόνια μαζί με το αξιοσέβαστο καθηγητή Σέμπα Ντόρτζε ορίστηκαν επικεφαλείς στο KIBI.

Το 2007 στάλθηκε στις ΗΠΑ για να γίνει ο μόνιμος δάσκαλος στο κέντρο Bodhi Path στο San Luis Obispo στην Καλιφόρνια. Ο Κένπο είναι πλέoν αμερικανός πολίτης, ενώ ταξιδεύει και διδάσκει επίσης σε όλα τα κέντρα Bodhi Path στις ΗΠΑ σε κέντρα στην Νότια Αμερική, την Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Ο αξιοσέβαστος Κένπο Τσέρινγκ μιλάει άπταιστα αγγλικά και ο τρόπος που διδάσκει είναι απλός, σαφής και εμπνευστικός.

 

Το Πρόγραμμα

Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των διδασκαλιών και διαδικτυακά εάν υπάρχει ενδιαφέρον. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να μας ενημερώσουν, στέλνοντας είτε SMS είτε μήνυμα στο messenger, ή μέσω email, ή στον παρακάτω αριθμό τηλεφώνου προσθέτοντας το email σας, ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε τους συνδέσμους.

Παρασκευή : (GMT+3) 20:00 – 21:30 συνεδρία 1            

Σάββατο:       (GMT+3) 17:00 – 18:30 συνεδρία 1 & (GMT+3) 20:00 – 21:30 συνεδρία 2

Κυριακή: :     (GMT+3) 17:00 -18:30, συνεδρία 1 & (GMT+3) 20:00 – 21:30 συνεδρία 2

 

Προτεινόμενη Προσφορά  για την κάλυψη των εξόδων του σεμιναρίου & για προσφορά στον δάσκαλο και μεταφραστή:

45 € (ή για τα υποστηρικτικά μέλη, μειωμένη 30 €)

Παρακολούθηση μιας ημέρας 15 € (μειωμένη 10 €)

Οι δωρεές γίνονται απευθείας στην τοποθεσία της εκδήλωσης του σεμιναρίου ή για να λάβετε τον διαδικτυακό σύνδεσμο μέσω κατάθεσης. Παρακαλούμε να αναφέρετε ως σκοπό «Δωρεά από..», ώστε να μπορέσουμε να προωθήσουμε τους συνδέσμους και τα χρήματα σωστά.

Η μετάδοση του πολύτιμου Ντάρμα είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Είναι λοιπόν σύνηθες να εκφράζει κανείς την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του στους δασκάλους, προσφέροντάς τους μια δωρεά, η οποία ταυτόχρονα είναι μια χειρονομία γενναιοδωρίας. Οι προσφορές θα δοθούν στον Δάσκαλο και μεταφραστή, αφού πρώτα καλύψουμε τα έξοδα του σεμιναρίου.

Τραπεζικές μεταφορές γίνονται εδώ:

PAYPAL: https://paypal.me/lmariangela?locale.x=en_US 

PIRΑEUS Bank: GR1701714680006468121870707

ETHNIKI Bank: GR1301105210000052174506056

 


Περισσότερες πληροφορίες στο info@athensbuddhistcenter.org & karma.drubgyu.chokhor.ling@gmail.com ή καλέστε στο + 30 6986566340 ή στην σελίδα μας στο facebook

Θα χαρούμε να σας δουμε και να μοιραστούμε το έξοχο Ντάρμα !

Advertisement
Tagged with: , , , , , , , , ,
Posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,046 other subscribers
%d bloggers like this: