Μετάδοση του Βούδα της Ιατρικής Σάνγκιε Μένλα

Μετάδοση του Βούδα της Ιατρικής Σάνγκιε Μένλα, με την Λάμα Μαριάντζελα

Κυριακή 31/3/19, ώρα 11.30-15.00

 

 

Sangye Menla 2Αν και όλοι οι Βούδες έχουν την ίδια πραγμάτωση, ο καθένας τους εκδηλώνει μια ιδιαίτερη φωτισμένη ιδιότητα. Η ιδιότητα του Βούδα της Ιατρικής Σάνγκιε Μένλα είναι να «θεραπεύει» σωματικές και νοητικές αρρώστιες που προκαλούνται από την προσκόλληση στα συναισθήματα, μέσα από την εξισορρόπηση των 5 στοιχείων του σώματος.

Ο Βούδας Σακυαμούνι ανέφερε ότι όποιος ακούει και μαθαίνει για τον Σάνγκιε Μένλα θα ωφεληθεί πολύ. Ο διαλογισμός του Βούδα της Ιατρικής μπορεί να ασκηθεί είτε με σκοπό να βελτιωθεί η σωματική μας υγεία, είτε με σκοπό να βοηθήσουμε κάποιον άλλο άνθρωπο που υποφέρει, ή ακόμα με κίνητρο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλα τα αισθανόμενα όντα να απελευθερωθούν από την δυστυχία της αρρώστιας και του πόνου και να φθάσουν στο ύψιστο επίπεδο πνευματικής πραγμάτωσης.

Οι μεγάλοι δάσκαλοι μας λένε, πως ακόμα και αν το κίνητρό μας είναι απλά να βελτιώσουμε την σωματική και νοητική μας υγεία σε τούτη την ζωή, μπορούμε όντως να ωφελήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και άλλους μέσω αυτής της πρακτικής και εντέλει να φτάσουμε ακόμα και στην ύψυστη αφύπνιση.

Τι θα μάθουμε:

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο η Λάμα Γιέσε-Μαριάντζελα θα εξηγήσει την προέλευση και τα οφέλη της άσκησης αυτής και θα δώσει οδηγίες για τον διαλογισμό του Βούδα της Ιατρικής, έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται να τον εξασκήσουν και να μπορέσουν να ωφεληθούν στο μέγιστο.

 

«Οποιος διαλογιστεί στον Βούδα της Ιατρικής θα πραγματώσει μελλοντικά την μη δυαδική κατάσταση του νου. Μέχρι τότε θα αυξηθεί η θεραπευτική του δύναμη για δικό του όφελος και όφελος άλλων και θα μειωθεί η σωματική και νοητική αρρώστια και δυστυχία του».

 

Προτεινόμενη συνεισφορά:

15€ πλέον της προσφοράς προς τον δάσκαλο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Βουδιστικό κέντρο Αθήνας
Καρμα Ντρουμπ Γκιου Τσοεκορ Λινγκ- Bodhi Path Affiliated Center
info@athensbuddhistcenter.org

 

Tagged with: , , , , , , ,
Posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
2 comments on “Μετάδοση του Βούδα της Ιατρικής Σάνγκιε Μένλα
  1. olympia says:

    που ειναι το Βουδιστικό κέντρο Αθήνας σε ποια περιοχή ;;;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,046 other subscribers
%d bloggers like this: