Αγαπητοί φίλοι,
Ακολουθούν πληροφορίες για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός, το σεμινάριο με τον Λάμα Ιωσήφ στις 19 και 20 Δεκεμβρίου ενός πολύ αγαπητού και άρτια εκπαιδευμένου ασκητή και δασκάλου. Είναι πολλά χρόνια που λείπει σε απομονώσεις, οπότε είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να τον ακούσουμε και να τον έχουμε κοντά μας.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κέντρο μας, επί της οδού Θουκυδίδου 55 στην Αργυρούπολη (μόλις 500μ. από τον ομώνυμο σταθμό μετρό Αργυρούπολη).
Αναλυτικότερα:
——————————————————————————————————————————
19/12, Σάββατο ώρα 18.30 & 20/12, Κυριακή ώρα 12.00
- διδασκαλία και Διαλογισμός με τον Λάμα Ιωσήφ
Η αναγκαιότητα της αγάπης και της συμπόνιας στην καθημερινή μας ζωή και η ανάπτυξή τους μέσω του διαλογισμού.
Ο Λάμα Ιωσήφ θα μιλήσει για την σημασία και την αναγκαιότητα της αγάπης και της συμπόνιας στην καθημερινότητά μας.
Χωρίς αγάπη και συμπόνια η ζωή ενός ανθρώπου γίνεται εγωκεντρική δίχως ουσιαστικό νόημα. Η αγάπη και η συμπόνια είναι δύο απαραίτητες ιδιότητες για να βιώνουμε πραγματική ευτυχία και η έλλειψή τους μας απομακρύνει από τον εσωτερικό εαυτό μας και από το να ολοκληρωθούμε ως όντα.
Το σεμινάριο θα βοηθήσει να κατανοήσουμε και να εμβαθύνουμε στη σημασία των δύο αυτών αυτών ιδιοτήτων καθώς και στο να δοθούν μέθοδοι μέσω των οποίων θα μπορεί κανείς να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τις ιδιότητες αυτές.
Λίγα λόγια για τον δάσκαλο
Ο Λάμα Ιωσήφ (Lama Lodro) είναι ορκισμένος μοναχός και έχει αφιερώσει τη ζωή του σε μακροχρόνιες απομονώσεις για 20 και πλέον χρόνια. Μένει μόνιμα στο μοναστήρι του Λάμα Γκέντουν Ρίνποτσε στο Le Bost της Γαλλίας, όπου πλέον θα είναι ο κύριος βοηθός του Ντρούπον Τένζιν ως εκπαιδευτής άλλων ασκητών που κάνουν τρίχρονες ή μακροχρόνιες απομονώσεις.
ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ: Σημειωματάριο
Πρόταση συνεισφοράς: 20€ (ή 10€ ανά ημέρα)
——————————————————————————————————————————
Δηλώσεις συμμετοχής
Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση για να σας αποστείλουμε επιπρόσθετες σχετικές πληροφορίες. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται τηλεφωνικά ή και ηλεκτρονικά αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή σταθερό).
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !
Βουδιστικό κέντρο Αθήνας, Κάρμα Ντρουμπ Γκιου Τσεκορ Λινγκ-Bodhi Path info@bodhipath.gr
Leave a Reply