ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ,

Σχετικά με το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κέντρο για το μήνα Ιούλιο θα λειτουργήσει τις Κυριακές 10,17,24 Ιουλίου κατά τις ώρες 12.30-14.30, καθώς και την Παρασκευή 15 Ιουλίου από τις 19.30 (πανσέληνος).

Τις Κυριακές θα υπάρχει καθοδηγούμενος διαλογισμός από τη Λάμα Μαριάντζελα στην άσκηση της Πράσινης Τάρας (Μεγάλη μητέρα), στη άσκηση του Τσενρέζιγκ (Βούδας της απέραντης συμπόνιας) και στον καθιστικό, σιωπηλό διαλογισμό Σάματα-Βιπάσανα.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου με αφορμή την ημέρα της πανσελήνου θα λάβει χώρα παραδοσιακή τελετή προσφορών (ΤΣΟΚ).

Άπαντες είσαστε ευπρόσδεκτοι να παρευρεθείτε στις παραπάνω συναντήσεις. Άλλωστε θα είναι και μια καλή ευκαιρία, είτε για να ρωτήσετε τη Λάμα οτιδήποτε σχετικό με την προσωπική σας άσκηση, είτε για να ενημερωθείτε περαιτέρω για το αναλυτικό πρόγραμμα του εξαήμερου σεμιναρίου του ΤΣΙΚΣΕ ΚΟΥΝΤΡΟΛ ΑΘΗΝΑ 2011, το μεγάλο γεγονός του Οκτωβρίου με τον Μπέρου Κυέντσε Ρίνποτσε, καθώς και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Για τον μήνα Αύγουστο το κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό κάθε Κυριακή (12.30-15.00), δεν θα υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα απλά θα μπορεί ο καθένας να κάνει την προσωπική του άσκηση.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε –όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή- τη βοήθεια και τη συνδρομή σας ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τα χρήματα που απαιτούνται για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του κέντρου για τους δύσκολους θερινούς μήνες του Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Έχοντας πλήρη συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, θα θέλαμε απλά αναφέρουμε ότι κάθε βοήθεια οποιουδήποτε ύψους είναι ευπρόσδεκτη και καθόλα χρήσιμη στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου.

Με πολλή αγάπη και τις ευχές μας για ένα χαρούμενο και φωτεινό καλοκαίρι!

 

 

Βουδιστικό κέντρο Αθήνας,
ΚΑΡΜΑ ΝΤΡΟΥΜΠ ΓΚΙΟΥ ΤΣΕΚΟΡ ΛΙΝΓΚ – BODHI PATH
Ρουμπέση 70 Νέος Κόσμος (πλησίον σταθμού μετρό & τραμ Νέος Κόσμος)

 

 

Tagged with: , , , , , , ,
Posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,046 other subscribers
%d bloggers like this: